RSS Feed

Mine hunde

Geida´s Delucca

Lucca er fra Chloes først kuld. Hun ligner hendes mor og hendes bedstemor, Sille, meget både mht. udseende og temperament. Hun har været meget nem at oplære lige fra helt lille. Hun har stort set aldrig lavet narrestreger, men kun forsøgt at gøre det bedte hun kunne. Der har engang imellem været behov for at minde sig selv på, at hun ikke er særlig gammel, og at der derfor ikke bør kræves helt så meget af hende. 

Født: 01.06.2018

HD: A

AA: 0

Øjne:

Udstilling: Excellent åben klasse

Prøver: Brugsprøve

Geida´s Chloe

Chloe er én, som mange forelsker sig i ved første møde pga. hendes dejlige sind. Hun er som hendes mor meget lærenem, lydig og vil utrolig gerne behage sin fører. Hun er kontaktsøgende og ligger gerne i skødet på én.  Hun arbejder effektivt til træning og er en rigtig god jagthund. Hun kommer aldrig i konflikt med andre hunde, så trækker hun sig hellere. 

Født: 12.11.2014

HD: A

AA: 0

Øjne: Distichiasis/Ektopiske Cillier: Påvist, grad: Mild

Udstilling: Very good

Prøver: Brugsprøve, Kvalifikationsprøve

stamtavle chloa

Geida´s Abigail (Abby)

 
 
 Abby juli 2014
 
Abby er fra Sille´s og dermed også fra Kennel Geida´s  første kuld.  Som hendes mor er hun en
utrolig kærlig hund, der elsker at nusse. Hun har et roligt temperament og er meget mild af natur. Hun er nem at have med alle steder. Hun har en god vildtbehandling, er effektiv, når der skal laves noget, når hun er med på jagt, men kan også slappe af mellem såteren. Derudover er hun rigtig god til at håndtere børn.   
 

Født: 26.08.2011

HD: A

AA: 0

Øjne:

Udstilling:

Prøver: Brugsprøve, bestået WT begynderklasse 86/100 point 4. vinder, kvalifikationsprøv, 1. pr. Begynderklasse